top of page
levendig ontwerp voor levendige verhalenbundel
Bestel nu!

Allerlei Mensen

22 verhalen drukken het leven uit in al zijn kleurrijkheid

De lezer zal een glimlach niet kunnen onderdrukken.

In de bundel ‘Allerlei Mensen’ observeert Anneke mensen zoals u en ik op originele wijze. Een puppycursus krijgt in haar ogen een nieuwe dimensie. Een begrafenisauto gaat op zoek naar nog een lijk. Een demente dame is eigenlijk heel gelukkig. Deze bundel is gegroeid in vriendschap met (liedjes) schrijver Herman Pieter de Boer, die de verhalen van Anneke telkens van commentaar voorzag. Herman overleed in 2014. Anneke ziet het als haar taak om humoristische, verbeeldende en bizarre verhalen ook ter nagedachtenis van H.P de Boer, onder de aandacht te brengen.

De bundel is een co- creatie van drie zussen: na het lezen van Anneke’s verhalen, tekende Davida Mentink voor de illustraties en Tineke de Groen-Mentink verzorgde de vormgeving.

Omdat verhalen het beste ‘werken’ als ze voorgelezen worden heeft Anneke gekozen voor een iets grotere letter.

Een Lezer aan het woord

‘Ik heb nu al bijna alle verhalen uit je boek gelezen. Ze zijn prachtig geschreven en ik herken jouw taalgebruik en de manier van vertellen. Je humor, inzichten in mensen of beschrijving van kleine details, associaties… De grotere betekenis achter ogenschijnlijk kleine dingen/gebeurtenissen, die je haarfijn beschrijft, heel subtiel.. (zoals verhaal van de friteskraam bijvoorbeeld).

De treffende observaties van mensen en gedragingen, de scherpe intelligente humor is ook duidelijk aanwezig en ik schoot vaak hardop in de lach. Wat een prachtige en sterke creatie!  

De illustraties zijn trouwens ook erg fraai.  Ze spreken mij echt aan als (mede) kunstenaar, compliment bij deze ook voor je zus. Je ziet ook, dat ze uitgevoerd zijn door een professional het past bij de sfeer van je verhalen. Het mooie van je boek is ook nog eens, dat alles op een natuurlijke manier geschreven is, waardoor het heel gemakkelijk leest. Het is een prettig lettertype en ziet er aantrekkelijk uit, als je het boekje openslaat. Denk, dat veel mensen van je boek zullen genieten!’

ieder verhaal heeft een unieke illustratie

Een inkijkje

Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 170mm x 240mm
Aantal pagina's : 96
Uitgeverij : Eigen beheer via Lecturis Crowdfunding
ISBN : 9789070108878
Datum publicatie : 09-2014

Bestel het boek!

U kunt het boek ‘Allerlei Mensen’ met dit formulier bestellen. Het boek kost € 21,90 (inclusief verzendkosten). Via de e-mail ontvangt u de bevestiging van uw bestelling met de factuur. De levertijd bedraagt tussen de 2 en 3 werkdagen.

Door te bestellen gaat u een betaalverplichting aan

Bedankt voor uw bestelling!

bottom of page